Utilizatorii HTCSense.com sunt avertizati sa-si copieze datele inainte de a fi sterse

HTC informeaza utilizatorii de telefoane mobile HTC care folosesc HTCSense.com ca, in curand, site-ul va intra in “renovare”.

Surprinzator sau nu, HTC nu va face un back-up al datelor utilizatorilor si, dupa data de 30 aprilie 2012, toate datele incarcate de utilizatori vor fi sterse.

Pentru a preveni pierderea datelor, HTC a publicat un set de instructiuni pe site despre cum sa-ti downloadezi datele cat inca mai sunt gazduite in serviciul de clod HTCSense.com

(Sursa: HTC Sense)

Comenteaza